Isaksen Bil & Diesel efterträdare

Hejsan!! Det lät konstigt i bilen när jag var ute och körde, ett missljud i uppförsbackarna, bara ett ljud som hördes i några sekunder, ett puttrande, knackande ljud. Det måste vara ljuddämparen som håller på att ge med sig tänkte jag så det var bäst att åka med bilen till en bilverkstad i Trollhättan som heter Isaksen Bil & Diesel efterträdare

Det var den semestern som flög sin kos tänkte jag. Jag hade nämligen sparat undan pengar som jag hade tänkt att lägga på lite nöjen under min semester men nu såg jag framför mig hur alla pengar skulle gå åt till att laga bilen. I värsta fall var de inte bara den bakre ljuddämparen, utan hela avgassystemet som skulle behöva bytas ut, och det skulle kosta flera tusen. Jag tvekade aldrig att åka till just denna bilverkstad i Trollhättan för jag har lagat bilen där tidigare och känner mig väldigt nöjd med det här företaget och deras kunniga personal, dessutom är det ett extra plus att de är billigare än många konkurrenter. Dagen efter ringde telefon och jag såg i nummerpresentatören att det var denna bilverkstad i Trollhättan som var på linjen, jag vågade knappt svara men det gjorde jag förstås ändå. Ingen kunde bli mer lycklig än jag för det var inget fel på bilen. De sa åt mig (jag kan inget om bilar) att det är tre ventiler i bilen, och att när de hamnar i otakt så kan detta ljud uppstå, men det är inget att bry sig om. På grund av att de inte behövde göra något med bilen slapp jag betala. Jag ville ändå ge en liten slant, men de förbjöd mig att göra detta för de sa att det bara tog de ett par minuter att konstatera att bilen var okej. Semestern är räddad!