Jag köpte ett antennspröt på bilskroten

Nä men hallå, hallå och grymt kul att ni återigen har kommit hit till mig på bloggen för att se vad det ska handla om idag. Nu kom jag på vad jag ska skriva om, och det var faktiskt en liten incident med bilen som hände när jag skulle tvätta den som ledde till att jag behövde finna en bilskrot i Karlstad där jag befann mig, och jag fann en i närheten som heter Karlskoga Bilskrot.  

Så här var det att jag var väldigt tankspridd den dagen för vi hade haft möte på jobbet som drog ut på tiden. Efteråt skulle jag äta lunch men då ringde telefon och det var en viktig kund så jag var tvingad att ta samtalet och det drog ut på tiden. Jag hann aldrig äta och jag hade lovat chefen att tvätta en av firmabilarna. Jag borde ha ätit något, en korv med bröd till exempel för det sålde de på bensinstationen men hur det nu var så tyckte jag att jag skulle vara snabbt tillbaka på jobbet så jag köpte aldrig en korv med bröd. Jag glömde ta av antennen och den knäcktes inne i tvätten, gud så irriterande. Nu blev jag försenad för jag åkte till Toyotahandlaren men de hade ingen antenn inne, men kunde beställa en men det kunde ta en månad innan den fanns att hämta. Då tänkte jag att det borde gå och hitta en antenn på bilskroten, och jag googlade efter någon bilskrot i Karlstad med omnejd och fann då Karlskoga Bilskrot. Jag åkte dit och de hade en antenn inne som dessutom inte kostade många kronor. Slutet gott allting gott, och på väg till jobbet stannade jag och köpte en hamburgare och en läsk.